Nieuwe reeks: cadeautips voor foodies

Het is zover, de tijd is alweer aangebroken om op zoek te gaan naar originele en leuke cadeautjes. Hoe werkt het bij jullie? Kopen jullie veel/voor iedereen of is het eerder beperkt?

Wij gaan elk jaar voor iedereen: geen namen trekken, geen loting, geen... Elk jaar kopen we cadeautjes voor iedereen die bij ons Kerst of Nieuwjaar komt vieren. Verwacht dan wel geen 20 man per feestje, maar een klein groepje van familie en vrienden die we op dat moment ook écht een cadeautje willen kopen. En dan willen we uiteraard iets gepersonaliseerd, een cadeau dat de andere ook echt wil. Soms wordt er gespiekt op verlanglijstjes, soms gaan we zelf op zoek. En elk jaar zitten er ook wel enkele homemade dingen bij (een fles Limoncello, of een zelfgebreide sjaal, of...).

Voor zij die hun foodie-vriend(in) of familielid willen verrassen, hebben we dan ook een reeks voorzien met cadeautips waar we zelf blij van worden - en in verschillende prijscategorieën. Met een opsplitsing tussen '"voor keuken & tafel", "let's eat" en "classics" vind je vast en zeker een leuk geschenk!

De komende weken zal je dan ook drie keer een blogpost krijgen met een aantal - volgens ons - perfecte geschenken, met de nodige achtergrondinformatie en weetjes.

Happy Holidays!


Reacties

Populaire posts