Gelukkig Nieuwjaar!

Het is alweer zover: 31 december. Over enkele uren gaan we weer allen richting feestdis om 2017 feestelijk in te gaan. Hoog tijd voor een terugblik naar het afgelopen jaar!

Op onze Instagram-pagina deden we dat gisteren al. Hieronder zie je de 9 meest populaire foto's op onze Instagram feed. Sommige dingen herken je van op de blog, andere zaken kwamen enkel op Instagram terug. We proberen steeds op verschillende kanalen leuke tips te delen, en zoals je hier ziet varieert dat soms nogal eens.

Inhoud van de berichten: koffie met advocaatje - eendenborst met rode wijnsaus - amandel-perencake - kaasfondue - bezoek aan Bar Burbure - mini-hamburgers - spookachtige brownies - kookboek Paddestoelen uit de keuken van Carluccio - feestlunch van Brita bij Wout Bru
Op de blog zien we toch wel wat anders. Onze 10 meest populaire berichten uit 2016 waren hier:
  1. Zusto - roomijs en zoetstof - review
  2. O Geros, één van de nieuwe aanraders uit de Gault & Millau Belux 2017
  3. Temporary lane: Sips n Soda cocktailbar
  4. Rabarber Crumble cake
  5. 10 geboden voor budgetkoken
  6. Amandelcake met frambozen
  7. Feestelijk gevulde kwartels
  8. Picknick special
  9. Pizzabol met zuurdesem, voor een snelle homemade pizza!
  10. Hemelse stoofpotjes: hinderagout
Zowel de echt suikervrije recepten, als de reviews en tips blijken populair. Fijn om te zien :-)
Volgend jaar gaan we dan ook verder in dezelfde stijl!

Intussen wensen we jullie alvast een fijne oudejaarsavond en een spetterend 2017!

Traditiegetrouw geven we ook nog even ons menu voor vanavond mee. Een klassiek menu, waarbij we kozen voor topproducten als basis. Het shoppen voor de ingrediënten alleen al wordt zo een heel plezier. Voor de kreeft kozen we voor onze lokale vishandel Vandermaesen. Het ribstuk kochten we bij The Butcher's Store by De Laet & Van Haver.

Aperitief met Hapjes

Gegrilde kreeft met huisgemaakte kruidenboter

Angus Ribstuk - ovenaardappelen - groene asperges - kerstomatensalsa

Tiramisu

Reacties