Cadeautips voor foodies: Classics

Vandaag een nieuwe reeks cadeautips : classics. Producten die reeds jaar en dag bestaan, en daarmee ook hun degelijkheid hebben bewezen, maar ook producten die recent vernieuwend uit de hoek kwamen en nu in een leuke en hippe variant verkrijgbaar zijn!

Bamix

De Bamix staafmixer is een compact keukenapparaat dat kan gezien worden als een complete keukenrobot. Ijs crushen vormt geen enkel probleem. Rauwe groenten en fruit stamp je met gemak klein tot een smaakvolle smoothie en zelfs melk opkloppen is een fluitje van een cent. De afwas valt best mee, want je hoeft hem slechts even onder stromend water te houden en klaar is kees.


Bamix wordt sinds 1954 in Zwitserland gemaakt en is je foodie wel goed gekend. Al jaar en dag is er een klassieke rode Bamix op de markt. Nu komt het bedrijf echter men een Colorline in frisse kleurtjes. Ideaal om je keuken op te fleuren en heel wat handigheid ineen.

Mijn favoriet? Het mooi, zachte cream: een tijdloze kleur met een mooi glans!


Adviesprijs: 225,00 € - verkrijgbaar bij diverse elektrozaken en detailhandels


Brita waterfilters


Ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan lanceert Brita limited edition waterkannen in een innoverend materiaal en in 3 prachtige glinsterkleuren: goud, zilver en zwarte Marella kannen.
Een tijdje geleden werd ik door Brita uitgenodigd om bij Brasserie Bru by Suzy (Wout Bru) in Schilde kennis te maken met deze kannen. Naast een overheerlijke lunch maakten we kennis met deze unieke reeks waterkannen. Mijn oog viel meteen op de gouden kan, die ook prominent aanwezig zal zijn op mijn feesttafel. De kannen zijn zoals altijd bij Brita handig en nuttig, en passen door hun design nu ook perfect op een mooi aangeklede tafel.


Adviesprijs: 27,50 € (kan + 2 filters) - o.a. verkrijgbaar bij bol.com


Greenpan

Je kent vast wel de Greenpan pannen. Voor mij zijn ze een heerlijk stuk nostalgie. Mijn grootvader zaliger bakte er vroeger altijd zijn paardenbiefstuk in. Ik herinner me de klassieke pannen dan ook van mijn kindertijd. Tegenwoordig is het merk de moderne toer op geslagen met frisse kleurtjes en andere innoverende uitvoeringen.


Deze keer verrast het Belgische pioniersmerk met Wood-Be. De bekroonde pannencollectie heeft alle technologische snufjes van zijn voorgangers maar straalt een ongeziene, natuurlijke knusheid uit. Met de bakelieten handgreep met houtaccenten haal je de natuur écht bij je binnen en geniet je tegelijkertijd van zijn ergonomische stay-cool feature. Door de eenvoudige schoonheid van de eenkleurige coating kun je de pan probleemloos van het hete fornuis rechtstreeks op een gedekte tafel zetten. De stevige bodem zorgt voor een gelijke warmteverdeling om zelfs in de meest uitdagende situaties betrouwbare kookresultaten te garanderen. Zoals een échte GreenPan beschikt Wood-Be ook over de keramische antikleeflaag Thermolon™ en is de collectie vrij van schadelijke stoffen zoals PFOA en PFAS. 

Adviesprijs: 24 cm - 34,99 euro / 28 cm 44,99 euro - verkrijgbaar bij Delhaize

Reacties

Populaire posts