Leuke adresjes: Kookdepot

In de regio zijn er enkele leuke adresjes die ik zelf regelmatig een bezoekje breng en dan ook graag met jullie zou willen delen. Vandaag als eerste: het Kookdepot in Diest.

Oorspronkelijk een klein winkeltje met kookspullen, nu een groot pand waar ook kookworkshops gegeven worden.

Ik vind het persoonlijk een schitterend adres voor alle mogelijke benodigdheden in de keuken, maar ook voor cadeaus. Kookpotten van Demeyere, Emile Henri, Le Creuset, vanalles van Jamie Oliver, maar ook gewoon leuke spulletjes voor de eettafel/feesttafel. Ik ben er dol op :)

In dat opzicht nog enkele specifieke tips:
 • Kookpotten van Demeyere zijn echt schitterend. Ik heb er vorige week eentje gekocht en ben echt verkocht hoor. Die gaan op het vuur, in de oven, de afwasmachine, … echt multifunctioneel.
 • Van Emile Henri had ik een stenen taartvorm (pie dish) gekocht als cadeau voor iemand. ’t Schijnt geweldig te zijn om pies in te maken. Ik moet er mij zelf toch ook echt zo eentje gaan halen…
 • Van Jamie Oliver heb ik stenen potjes cadeau gekregen. Ik weet eerlijk gezegd niet of ze al in België verkrijgbaar zijn (deze zijn aangekocht tijdens een Jamie At Home party in Engeland) maar als je ovenpotjes zoekt: ze zijn echt schitterend. Ik heb er kleine gratins in gemaakt, maar ze ook al gebruikt voor tapas (ze zien er goed uit ook). En ook belangrijk: ze mogen in de afwasmachine ;)


 • Dus, één adres:
  Kookdepot
  Koning Albertstraat 43
  3290 Diest

  Reacties

  1. Niet onbelangrijk: de garantie die je krijgt bij aankoop van spullen van Demeyere ;)

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook juist! Dertig jaar zeg, daar verschoot ik toch wel van.

   BeantwoordenVerwijderen
  3. de uitbaatster is ook een geweldige dame: zeer behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Een aanrader dus :) Odette

   BeantwoordenVerwijderen

  Een reactie posten

  Populaire posts