Aperitiefglaasje met forelsalade
Een heel eenvoudig receptje dat fris van zich af smaakt. Ik denk dat het ook wel ideaal is om als salade bij een koud buffet te zetten. Geen werk aan, kan vooraf klaargemaakt worden en het ziet er leuk uit.
Ingrediënten
1/3 komkommer
1 lente-ui
100 gram gerookte forelfilet
1 tl citroensap
1 el slagroom
bieslook
peper & zout
Bereidingswijze
Schil de komkommer, verwijder de zaadlijst en snij hem in heel kleine blokjes. Snipper het lente-uitje. Breek de forel in stukjes. Meng dit alles met het citroensap, room en bieslook. Kruid met peper en zout.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Schil de komkommer, verwijder de zaadlijst en snij hem in heel kleine blokjes. Snipper het lente-uitje. Breek de forel in stukjes. Meng dit alles met het citroensap, room en bieslook. Kruid met peper en zout.
Reacties
Een reactie posten