dinsdag 19 maart 2019

Njomly - een webshop voor foodies

Enkele weken geleden ontvingen we een uitnodiging voor voorstelling van de nieuwe webshop Njomly. Een webshop voor alle hobbykoks, foodies en liefhebbers van het goede leven. Je vindt er de beste culinaire topproducten, aangeleverd door de meest gerenommeerde vakmannen uit België: Dry aged beef van Butcher’s Store, verse vis van De Jager, de beroemde kazen van Van Tricht, Royal Belgian Caviar, exclusieve topwijnen van Vinifera, Chocolade van Jitsk, ganzenlever van Nivo-finess, fruit van groothandel Claessens, kookartikelen van Berghoff. Onze interesse was meteen gewekt en we deden de test.

Intussen zijn we enkele weken verder en moeten we toegeven dat we toch al wel een aantal keren een bestelling plaatsten. Elke keer schitterende kwaliteit, een vlotte levering en lekker eten. Wat wil een mens nog meer?


De webshop biedt ook enkele leuke extraatjes. Zo kan je vragen stellen over de producten via een livestream, kies je het gewenste leveringsmoment (ook 's avonds of in het weekend) en kan je bij heel wat producten bijpassende wijnen selecteren.

Voor die laatste mogelijkheid nam ik de proef op de som. Ik bestelde enkele kazen voor een kaasschoten en volgde het systeem om een bijpassende wijn voor te stellen. Eerst koos ik een mooi stuk Taleggio, waarna ik onderaan kon kiezen uit de bijpassende wijnen.  Vanuit deze keuze kon ik bijpassende andere kazen selecteren. De Ecume de Wimereux bleek een voltreffer te zijn, en zal hier zeker nog op tafel komen.
Intussen kan je ook al gewoon een kaasschotel geselecteerd 'door de chef' bestellen. Nog makkelijker dus!

De webshop is in volle ontwikkeling, en er zijn constant nieuwe producten en vernieuwingen te vinden. Zo kan je intussen al kiezen voor een levering op dezelfde dag (bij bestelling voor 12u30) en kan je ook kiezen voor een familiepakket vis en vlees (wekelijks pakket per twee personen).


Onze favorieten totnutoe?
  • Kaas: Ecume de Wimereux (Van Tricht)
  • Wijn: Saint-Véran "En Crèches" (Vinifera)
  •  Charcuterie/aperitiefhapje: Secreto 07 (De Laet & Van Haver)
  • Vlees: Black Aberdeen Entrecôte Dry Aged (De Laet & Van Haver)
Neem zeker eens een kijkje op de webshop en laat je verrassen door de kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten