Happy 2016!

Het jaar loopt alweer op zijn einde. We blikken alvast terug op een zeer gevarieerd jaar voor Tineke's Cucina en privé. We verhuisden naar onze nieuwe stek in Limburg, genoten volop van onze moestuin en slaagden erin om weer heel wat variatie op de blog te zetten.

Onze doelen van het vorige jaar waren op culivlak:

  • Ons onderdompelen in de zogenaamde 'superfoods'. We blijven heel erg sceptisch hieromtrent, maar ze zijn wel leuk om mee aan de slag te gaan. Op de blog, en in ons nieuwe kookboek, kan je enkele recepten met o.a. gojibessen, kale en matcha thee terugvinden.
  • De moestuin: we namen een mooie start met een enorme opbrengst courgettes, sla, radijsjes, selder, aardbeien, pruimen, appelen, enz. Ook volgend jaar gaan we op dit elan verder!

Daarnaast was er uiteraard ons nieuwe kookboek Suikervrije Feesthapjes. We zijn zeer blij met het resultaat van dit project. Het heeft weer bloed, zweet en tranen gekost, maar het boek is perfect zoals het hoorde te zijn!

We willen jullie ook bedanken voor de interesse die jullie toonden in onze blog, workshops, boeken en andere producten. Ook volgend jaar blijft onze gloednieuwe webshop uiteraard op volle toeren draaien!.

Verder gaan we ook in 2016 volop de kaart trekken van 'homemade' en 'natuurlijk'. Geen additieven, geen suikers, maar producten uit de eigen moestuin, gerechten van eigen hand en de nadruk op lokale initiatieven 'van bij ons'. 

We kijken er alvast naar uit!

Voor nu: eerst nog ons eindejaarsfeest. Het menu willen we jullie niet onthouden, dus dat kan je hieronder nog even lezen.

Wij wensen je alvast fijne eindejaarsfeesten en een uitdagend en leuk 2016!

Eindejaarsmenu

Trio van Hapjes 
Glaasje met garnalen en pompelmoes
Gevulde Champignons
Soepje van Butternutpompoen met Hamsnippers

Zeevruchtenbuffet
Coquilles met finger lime dressing (to be blogged)
Caesar Salad met kreeft (gebaseerd op recept van Avocado van de Duivel

Tussengang
Sorbet

Hoofdgerecht
Hindegebraad met kroketjes
gepofte bietjes, gegrilde wortelgroenten

Desserten
Kaasbordje (uit: Suikervrije Feesthapjes)
IjsgebakReacties

Populaire posts