zondag 20 februari 2011

Leuke adresjes: Scandic Hotel Antwerpen

Al een tijdje geleden dat ik nog een 'leuk adresje' heb meegegeven in de blog. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Geen deli of speciaalzaak dit keer, maar wel een leuke hoteltip voor een citytrip in eigen land.


Toeval wil dat we de afgelopen week een workshop Social Media for Business georganiseerd hebben in het Scandic Hotel te Antwerpen. We, dat zijn Geert Conard Management Solutions en M4M.

Wij organiseren regelmatig workshops en/of meetings, en vaak is de catering nogal smaakloos. Wat we hier gezien hebben, was echter schitterend. Nu, het is een hotel, dus ze richten zich toch zeker ook op particulieren. Ik wou jullie dan ook dit leuke adresje niet weerhouden. Plan je een citytripje naar Antwerpen, dan is dit zeker de moeite!

Wat maakt de catering er zo speciaal? Wel, de hotelketen Scandic werkt samen met Jamie Oliver voor het opstellen van menu's. Op dit ogenblik zijn de kindermenu's en de meeting menu's opgesteld in samenwerking met Jamie. En het moet gezegd: ze zijn fantastisch. Voor de kids is er een keuze uit een zelfgemaakte pizza, meatballs met pasta of burger, een slaatje en ijsje.Een voorbeeldje van wat wij kregen

Lunch
- Soup of the day: champignonsoep met 6 verschillende toppings (o.a. aioli, korstjes, pesto, ...)
- 6 verschillende soorten verse broodjes
- Wokgerecht met kip
- Salade
- Rijstpap met bruine suiker


Vieruurtje:
- 3 soorten fruitsappen
- Verse fruitsla met 6 verschillende toppings (o.a. getoaste kokos, gekonfijt fruit, crème anglaise, ...)
- Brésilienne taartjes


Voor iedere deelnemer was ook een fruit bar (homemade) voorzien.

Je ziet, niet alles was uiteraard suikervrij, maar het menu is wel zo opgesteld dat je altijd wel wat kan vinden dat je mag en kan eten!

Om te eindigen nog even het adres & wat extra foto's om te watertanden ;)

Scandic Hotel Antwerpen
Lt. Lippenslaan 66
2140 Antwerpen
Tel: +32 (0)3 235 91 91
Fax: +32 (0)3 235 08 96
www.scandichotels.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten