Tagliata di Manzo

Genieten jullie ook zo erg van dit zomerse Paasweekend? Ik heb al heel wat uurtjes genoten op mijn terrasje, met een boek, een breiwerkje of een barbecue. Zelfs het traditionele paaslam werd op de barbecue bereid.

Bij warme temperaturen heb ik vaak geen zin om binnen te koken. Ik varieer dan ook graag met allerlei gerechten op de grill. Deze tagliata di manzo is snel klaar en superlekker!


Ingrediënten
  • 500 gram goede kwaliteit rundsvlees 
  • Rucola
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Verhit de barbecue. Grill het vlees naar je gewenste bakwijze. Voor ons is dit bleu chaud (dochter en mezelf) en saignant (wederhelft). Meestal moet die laatste het onderspit delven ;-)

Maak intussen de salade op. Ik kies voor een eenvoudige vinaigrette van olijfolie, balsamico-azijn, peper en zout. Meng dit onder de salade.

Snij het vlees in plakjes en verdeel over de salade.

Werk af met de zongedroogde tomaatjes en schilfers Parmezaanse kaas.

Smakelijk!


Reacties

Een reactie posten