dinsdag 2 april 2019

Pomme Moscovite

Ik schreef eerder al over Njomly, waar je ook Royal Belgian Caviar kan bestellen. Een topproduct van Belgische makelij, met een productiecyclus die volledig gecontroleerd en beheerd wordt door het bedrijf zelf. Ze worden ook niet louter voor de kaviaar gekweekt, alles van de vis wordt verwerkt, dan wel doorverkocht.

Onze kleine meid is geen klassiek kind, zeker niet qua eetlust, en zeurde de oren van ons hoofd om nog eens een keertje kaviaar te mogen eten. Bij een speciale gelegenheid mag dit al wel eens, en zo kwam het dat ik aan de slag ging met Royal Belgian Caviar.


Pomme Moscovite is eigenlijk een luxe-aardappeltje met een toefje kaviaar. Ik koos voor krieltjes in de schil, die perfect als aperitiefhapje geserveerd konden worden.

Ingrediƫnten
  • 500 gram krielaardappelen, in de schil, ongekookt
  • 3 el zure room
  • 1 el verse bieslook
  • 1 doosje Royal Belgian Caviar 'Gold Label'

Bereidingswijze

Kook of stoom de aardappeltjes gaar.

Laat afkoelen (je serveert ze best lauw of koud).

Snij het hoedje van de aardappelen en hol ze uit.

Meng de vulling van de aardappel met zure room. Kruid met peper en zout.

Vul de uitgeholde aardappeltjes met dit mengsel en werk af met een toefje kaviaar en bieslook.

Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten