Cadeautips voor grote en kleine foodies

Half december, het kerstshoppen draait op volle toeren. Hoog tijd dus om ook onze tips voor eindejaar met jullie te delen.

We beginnen met de kleinsten onder ons. Zoek je nog een leuk cadeautje voor kinderen? Kijk dan eens bij Eskimo/Dodo voor een leuke pyjama. Ik zag deze grappige spiegeleitjes- of donut-pyjama's tijdens de persdagen in Antwerpen en was er helemaal verliefd erop :)
Prijs: 20 à 40 €


Ook in de speelgoedwinkel kan je terecht. Wat dacht je van deze leuke Weber mini-bbq? De kleine koks kunnen er meteen mee aan de slag, net zoals mama of papa. De speelgoedcollectie van Weber bestaat uit speelgoed BBQ's (Smokey Joe en Kettle), etenswaren en zelfs een grillaccessoireset.
Prijs: 15 à 35 €

Foto Charis Boel voor @lara.by.lara

Voor volwassen foodies trokken deze 'smakelijke' sokken onze aandacht. Happy Socks is gekend voor zijn ietwat gekke sokken, en deze geschenkset met vruchten en fruit pas prima in het rijtje.
Prijs: 29,95 €


Voor de keuken en eetkamer vinden we uiteraard altijd nog wel wat inspiratie. Dit jaar trok het retro gamma van Russel Hobbs onze aandacht. Een retro waterkoker, een beschrijfbare slow cooker, een leuke koffiezet. Noem maar op, je kan zeker wel wat vinden.
 Prijs: 30 à 80 €


En afsluiten doen we met een leuk ogende en lekkere fles bubbels van Lidl. De fles Faubourg 21 Brut Prestige Rosé kost amper 9,99 € maar is toch wel de moeite. De fles oogt mooi en is leuk om cadeaut te geven, en de schuimwijn is fris en aangenaam.



Reacties