Tineke's Cucina neemt extra activiteiten op!

Het is intussen al 15 maanden geleden dat onze blog werd opgestart. Na de toevoeging van onze nieuwsbrief en een eerste workshop is het ondertussen tijd geworden om Tineke’s Cucina als een volwaardig merk in de markt te plaatsen. De afgelopen dagen zijn we dan ook zeer druk in de weer geweest met alle noodzakelijke administratieve rompslomp voor deze volgende stap. We kunnen jullie dan ook meedelen dat Tineke’s Cucina voortaan gerund zal worden als een volwaardig bedrijf!

De blog blijft bestaan, de recent vernieuwde nieuwsbrief eveneens. We zullen enkel nog een aantal nieuwe extra diensten toevoegen aan onze activiteiten.

1. In de toekomst zullen er regelmatig kooklessen en workshops georganiseerd worden in nauwe samenwerking met bevriende kookwinkels en eethuizen. Echter, je kan ook zelf een aanvraag doen voor een workshop. Wil je een leuke avond suikervrij en/of light koken met enkele vrienden, dan kan je steeds contact opnemen.

2. Ben je op zoek naar een gastspreker voor je vereniging of evenement met als onderwerp suikervrije voeding, dan kan je eveneens bij ons terecht.

3. Als laatste zullen we binnen enkele maanden ook nog starten met een dienst voor voedings- en afslankingsadvies.

Voor meer informatie of boekingen:
Tineke’s Cucina
info@tinekescucina.be
+32 478 762526

Reacties