IJslollies van rabarber & rode bessen
Zalig warm weertje de laatste dagen. Daar past dan ook een ijsje bij. Vorige week stonden in De Standaard Magazine enkele ijsrecepten. Ik heb er intussen eentje van omgezet naar een suikervrije versie.
Seizoensvruchten in ijsjesvorm: lekker en ietsje minder schuldgevoel dan met caloriebommen.
Heel eenvoudig en snel klaar te maken. Hoeveelheden voor ongeveer 6 ijsjes.
Ingrediënten
250 gram rode bessen
120 gram rabarber
3 el zoetstof
Bereidingswijze
Rabarber grof hakken. Samen met de besjes in de blender doen. Mixen en door een zeef duwen. Het gezeefde mengsel mengen met de zoetstof en in ijsvormpjes doen. Een twaalftal uur laten bevriezen.
Seizoensvruchten in ijsjesvorm: lekker en ietsje minder schuldgevoel dan met caloriebommen.
Heel eenvoudig en snel klaar te maken. Hoeveelheden voor ongeveer 6 ijsjes.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Rabarber grof hakken. Samen met de besjes in de blender doen. Mixen en door een zeef duwen. Het gezeefde mengsel mengen met de zoetstof en in ijsvormpjes doen. Een twaalftal uur laten bevriezen.
Reacties
Een reactie posten