donderdag 8 mei 2014

Mango Passie

Eerder deze maand verscheen er weer een editie van Kattenliefde. In de rubriek "Kat in de Keuken" kon je dit recept terugvinden.

De lente is in het land. Je ziet het aan de bomen, aan het gedrag van de katten, en ook aan Tineke’s Cucina. Het mag allemaal wat frisser, wat lichter en fruitiger.

De lente geeft ons ook steeds weer energie om nieuwe projecten aan te vatten. Zo namen we deel aan een uitdaging van Delhaize en creëerden we een suikervrije paaseitaart, met Griekse yoghurt en stevia. Het resultaat was een heerlijk luchtige cake, overgoten met een ganache.

De Griekse yoghurt bleef nog even een rode draad vormen in de keuken en komt ook in dit gerecht terug. Een eenvoudig en fris dessertje met mango en passievruchten.

(c) Michel Smeets / Art & Graphics (r)

Ingrediënten

  • 400 gram Griekse yoghurt
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 mango, geschild en in blokjes gesneden
  • 4 passievruchten
  • Enkele takjes verse munt


Bereidingswijze

Meng de yoghurt en honing in een kom.

Haal het vruchtvlees uit de passievruchten en meng dit onder de yoghurt.

Doe het mengsel in vier kommetjes. Verdeel de mangoblokjes over de kommetjes en garneer met een takje verse munt.

Eenvoudig, snel en lekker!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen