dinsdag 15 juni 2010

Gevulde paprika op de BBQ (veggie)

Vorige vrijdag kwam er plots de vraag naar BBQ, terwijl ik geen vlees gehaald had. Dus, worsten uit de diepvries gehaald, wat scampi's voor brochettes en dan maar geëxperimenteerd met wat er nog in de frigo zat. Het resultaat waren deze gevulde paprika's. En ik moet zeggen, 't was lekker!

Ingrediënten

  • Rode paprika
  • Feta
  • Kerstomaatjes
  • Komkommer
  • Zwarte olijven
  • Rode ui
  • Verse basilicum
  • Olijfolie


  • Bereidingswijze

    Halveer de rode paprika's.

    Maak de vulling: verkruimel de feta, halveer de kerstomaatjes, snij de komkommer in blokjes en de ui fijn. Doe dit alles in een kom samen met de olijven. Meng, kruid met peper, zout en basilicum en besprenkel met wat olijfolie.

    Verdeel de vulling over de paprika's. Pak elke helft in, in een stuk aluminiumfolie. Goed dichtdoen en 10 minuten op een hete barbecue zetten.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie plaatsen