Boekvoorstelling Wild Cooking

Nu de lockdowns en de meeste coronamaatregelen eindelijk achter ons liggen, beginnen ook de evenementen terug op gang te komen. Zo mocht ik afgelopen maandag naar Berghoff Belgium voor de boekvoorstelling van het nieuwe kookboek van Frank Fol en Ilse De Vis: Wild Cooking.

Vegetarische kookboeken en kookboeken rond groenten zitten al enige tijd in de lift. Ook dit prachtige boek geeft je meteen zin om aan de slag te gaan. Er werd echt gewerkt met de seizoenen. Het duurde dan ook enige tijd om het boek af te werken, maar het loonde wel: veel variatie, mooie recepturen en prachtige foto's van Wim Demessemaekers.

Wij genoten tijdens de boekvoorstelling van enkele heerlijke gerechten, vergezeld van heerlijke wijnen van Licata Vini. Het aperitief werd voorzien door Holy Water met een frisse gintonic met Cuberdon Gin.

Op het menu: salade van witte druiven en zoete aardappel, ravioli van koolrabi met truffel, geplette aardappel met kastanjechampignons en geplette aardbeien met courgette en pistache.

Alle gerechten werden gefotografeerd op keramiek van Wild Moon Ceramics, en deze konden dan ook niet ontbreken tijdens de boekvoorstelling. We mochten ook zelf aan de slag, wat dochterlief (die toevallig een schoolvrije dag had) meteen uitprobeerde ;-)





Reacties