donderdag 12 mei 2011

Zomerse pastasalade

Eenvoudig, snel klaar & fris zomers. Het ideale lunchgerecht dus.

Op deze pasta kan je eindeloos variëren. Probeer bvb. ook eens met mozzarella erbij, of om wat meer groenten binnen te hebben: met erwtjes of tuinbonen.

Smakelijk!

Ingrediënten

- Penne
- Parmaham
- Rucola
- 1 tomaat
- 10 zongedroogde tomaatjes
- 1 lookteentje
- 2 el olijfolie
- 2 tl rode wijnazijn
- Verse basilicum
- Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar en laat afkoelen onder koud water. Meng met de in stukken gebroken parmaham en rucola.

Doe de tomaat, zongedroogde tomaatjes, lookteentje, olijfolie en wijnazijn in de foodprocessor en maal tot een pasta. Meng onder de pastasalade. Breng op smaak met verse basilicum en schilfers parmezaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen