Actie Ellphi

Via onze Facebookpagina zijn we vanmiddag gestart met een actie rond de producten van Ellphi. Aangezien we hier heel wat vragen over krijgen, plaats ik even alle gegevens hierover op de blog.

Als er nog vragen zijn kan je ons steeds contacteren via mail (info@tinekescucina.be) of pm (Facebook)!

Bij aankoop van 2 pakken Ellphi suikervervanger, cakemix of biscuitmix krijg je nu tijdelijk een GRATIS proefstaal zanddeegmix of kokosrotsjes.



Je kan de producten - na bestelling - afhalen op ons kantoor in Beverlo (Burgemeester Heymansplein 32) of je kan deze laten verzenden naar een Kialapunt naar keuze.

Prijzen:

  • Ellphi suikervervanger: 5,99 €/500 gram
  • Ellphi génoise biscoline (biscuitmix): 5,50 €/500 gram
  • Ellphi cakemix: 6,90€/500 gram
  • Verzendkosten Kiala: 5,00 €

Deze Ellphi suikervervanger is een zoetstof die bestaat uit oplosbare vezels van maïs en chicorei en de zoetmiddelen isomalt en sucralose. De fabrikant geeft zelf aan dat de verhouding dezelfde is als suiker. Persoonlijk vinden wij dit wat aan de zoete kant en opteren wij voor een vervanging van 100 gram suiker door 90 gram Ellphi®. Met deze zoetstof kan perfect gebakken worden, je kan er zelfs mee carameliseren of een crème brûlée maken!

Over de biscuitmix schreven we eerder reeds een uitgebreide blogpost. De informatie kan je hier terugvinden.

De cakemix geeft je een luchtige, lichte cake. De cake is vrij zoet, doch niet té. Het typische chemische nasmaakje dat je bij vele suikervrije cakejes in de supermarkt krijgt, is bij deze mix niet te bespeuren.
Aangenaam is ook dat het gebak niet verkleurt, wat bij veel andere suikervervangers toch wel het geval is.

Reacties