Kookboek !

Op de blog was het de afgelopen maand wat rustiger, maar achter de schermen werd hard gewerkt. We zijn dan ook zeer blij dat we nu ons "grote project" mogen aankondigen: dit najaar zal ons eerste suikervrije kookboek uitgebracht worden! Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat we daar zeer enthousiast over zijn.

Het boek Tineke's Cucina - Suikervrije Desserten zal 19,95 € kosten, en recepten voor desserten, gebak, taarten, enz. bevatten.

Het wordt in het najaar te koop aangeboden via onze website, de betere boekhandels en enkele geselecteerde speciaalzaken. Heb je zelf interesse om het boek te koop te stellen, neem dan zeker contact op.

Vanaf volgende maand wordt de mogelijkheid geboden om het boek voor te bestellen.

De foto's voor het boek werden verzorgd door Michel Smeets (Art & Graphics Studio), het prachtige materiaal werd ter beschikking gesteld door BergHOFF.

Tineke is intussen ook aan het lopen geslagen, en heeft hiervoor specifieke loopshirts met "Tineke's Cucina" op bedrukt. We willen onze fans ook de mogelijkheid geven om op die manier wat promotie te maken, en stellen dit shirt dan ook te koop. Als bonus krijg je bij aankoop van het shirt een kortingsbon van 2,5 € voor het kookboek!Voor vrouwen is er de keuze uit een topje (roze) of t-shirt (roze of zwart). Voor mannen kan je kiezen voor een blauwe of zwarte t-shirt.
De shirts van het merk Kalenji zijn ademend, met reflectoren en 100% polyester.
Prijs: 14,95 €

Hoe kan je bestellen?
Stuur een mailtje naar info@tinekescucina.be met vermelding van:
  • Keuze shirt (man/vrouw, t-shirt/top)
  • Kleur
  • Maat
  • Afhalen of verzenden (+ 2,50 €)

Betaling via overschrijving. De gegevens worden je meegedeeld na ontvangst van je bestelling.

De shirts worden eind augustus bedrukt en zullen dus tijdig beschikbaar zijn voor de loopevents van het najaar (Loop je te Gek?!, Hamme 10 Miles, Dwars door Hasselt, Fruitloop, Den Haag marathon, enz.).

Reacties