woensdag 10 oktober 2018

Mini-pizza met geitenkaas, peer en ui

Een snelle, originele lunch waarin seizoensproducten verwerkt zijn - het is me op het lijf geschreven. Ik maakte onlangs deze eenvoudige 'pizza' met pitabroodjes, geitenkaas en peer.


Ingrediënten (voor 6 mini-pizza's)
  • 3 pitabroodjes
  • 1 peer
  • 1/2 geitenkaasrolletje (Chavroux)
  • 1 ui
  • 2 el honing
  • 2 el olijfolie
  • Verse tijm

Bereidingswijze

Halveer de ui en snij vervolgens in reepjes. Bak de ui tot deze goudgeel is.
Zet apart.

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij in partjes. Bak de partjes even in de pan.

Snij de pitabroodjes doormidden. Bestrijk met olijfolie.

Leg op elk pitabroodje twee schijfjes geitenkaas, wat peer en werk af met de uisnippers. Doe er wat honing over en werk af met verse tijm.

Bak de broodjes 5 à 7 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten