Pure keuken bij Delhaize

Enkele weken geleden was ik uitgenodigd om de voorstelling van een nieuwe reeks kant-en-klare maaltijden bij te wonen van Delhaize. Normaal gezien niet mijn ding, maar hier was ik toch wel verrast door het aanbod. Delhaize heeft namelijk met Pascale Naessens een gamma uitgebracht van enkele bereide maaltijden helemaal in de stijl van haar de recepten die in haar "Puur" kookboeken voorkomen.


Al bijna 20 jaar doet Delhaize geregeld een beroep op de talenten van hedendaagse chef-koks en experts. Momenteel zijn er 9 chefs die actief meewerken aan de realisatie van schotels, onder hen Yves Mattagne, Sergio Herman en Peter Goossens. En nu dus ook Pascale Naessens. Het ‘Pure’ assortiment bestaat een gevarieerde keuze aan eenvoudige, pure gerechten, waarvan twee op basis van vlees (één met kip en één met zuiver varkensgehakt) en twee vegetarische opties.

Ook aan de duurzaamheid werd gedacht. De schalen waarin de maaltijden verpakt zijn, bestaan voor 50% uit recycleerbaar materiaal.

Mijn favoriet was de prei, witte kool, spinazie met feta-kurkumasaus en cashewnoten (foto linksonder). Een vegetarische maaltijd op basis van spinazie, witte kool, prei met een sausje van kurkuma, feta en tomaat. Afgewerkt met fetablokjes en cashewnoten. Lekkere smaken en een mooie combinatie.


Nog in het gamma zijn kip met bloemkoolrijst, sobanoedels met groenten en een sojavinaigrette of courgettespaghetti met ragout.

Heb je echt geen tijd om zelf wat op tafel te zetten, kan dit een mooi alternatief zijn!

Verkrijgbaar bij Delhaize
Prijs 5,99 €/maaltijd

Reacties