Kookboek "Suikervrije Feesthapjes"

Het is zover! Een jaar na de publicatie van ons eerste kookboek "Suikervrije Desserten" zijn we alvast heel blij (en trots) om jullie te kunnen meedelen dat ons volgende kookboek "Suikervrije Feesthapjes" eraan komt.

Op 28.11.2015 zal tijdens een boekvoorstelling bij het Kookdepot in Diest, het boek officieel gelanceerd worden.



Na het vorige boek wou ik eigenlijk een tijdje wachten om opnieuw een kookboek te maken. Het was een superleuke ervaring, maar toch wel heel erg arbeidsintensief. Niet alleen de recepten creëren, maar ze daarna ook ettelijke keren opnieuw uitproberen, alles zorgvuldig noteren, foto’s maken, enz. Het kostte behoorlijk wat tijd en energie.

Maar dan kwam Michel (Smeets, fotograaf) naar me toe met de vraag of ik het zag zitten om samen een fotoreeks te maken rond foodfotografie. En de vraag om de fotoreeks maakte toch weer wat los. Als ik dan toch opnieuw foto’s zou maken, waarom dan ook niet opnieuw een boek?

Al snel bleek dat er weer heel wat inspiratie begon op te borrelen.

Dit keer koos ik voor ‘hapjes’, maar dan in de uitgebreide zin van het woord. Met het nieuwe boek krijg je een reeks basisrecepten om hartige en zoete koude en warme hapjes te bereiden. Kleine gerechtjes voor een receptie, een feestje of een buffet. Maar je krijgt ook heel wat tips om deze aan te passen naar volwaardige maaltijden, om te variëren met andere ingrediënten, enz.

En voor zij die de Facebookpagina al een tijdje volgen: ja, de recepten om karamel (!) te maken van zoetstof staan ook in het boek ;-)

Je kan vanaf nu vooraf bestellen via onze website, zo ben je zeker dat jouw exemplaar klaar ligt op 28.11.2015.

Reacties