Holidays are coming!

We zijn er geraakt! Het nieuwe kookboek "Suikervrije Feesthapjes" werd gisteren succesvol voorgesteld bij Kookdepot in Diest. Bedankt aan iedereen die ons een bezoekje kwam brengen, maar zeker ook nogmaals bedankt aan Michel (Photos4U) en Miche (Art & Graphics Studio) voor de foto's en opmaak van het boek, Ilse van Kookdepot voor de materialen, Ellphi (zoetstof) voor de samenwerking en Ann Beckers voor de presentatie tijdens de voorstelling.



En daarmee zitten we nu echt op het aller-allerlaatste van november. Nog twee keer slapen en dé feestmaand bij uitstek is alweer daar. En dat brengt voor ons ook héél wat inspiratie met zich mee!

De afgelopen weken mochten we al nieuwjaar vieren bij Carrefour (jawel, nieuwjaar in november!), brachten we een bezoekje aan de Yapado Press Days, aan de Foodshow van Delhaize en gingen bij de dames van Mamzel langs om te neuzen tussen de tafelversieringen. We vierden al Thanksgiving en volgende week staat een vroeg kerstfeestje op het programma.

Het leukste hebben we dus voor jullie verzameld en zullen we de komende dagen/weken zeker op de blog laten verschijnen. We starten klokslag op 1 december met een recept voor (uiteraard) suikervrije dinner rolls: een heerlijke eenvoudig en lekker broodje om bij je feestmaaltijden te serveren.

Maar om jullie alvast in de sfeer te laten komen: hierbij enkele foto's van Carrefour New Year's Eve van enkele weken geleden. In het mooie kader van Les Filles (Brussel) mochten we aanschuiven voor de heerlijke gerechten van Avocado van de Duivel en Mi'Dinettes. De komende weken zal je nog heel wat (al dan niet licht aangepaste) recepten zien verschijnen van dit feest! (Foto's: David Pintens)




Reacties