Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Uitgelicht

Runderrollade in de slowcooker

 Soms zijn er van die gerechten die je echt maakt voor een ander. Dit was zo eentje in mijn geval. De wederhelft is een echte vleesliefhebber, en eet ook nog eens graag blinde vinken en dergelijke. Ik ben geen fan, maar ik ben wel van het principe dat iedereen eens aan de beurt moet komen bij het kiezen van de gerechten, en dus ging ik aan de slag. We brachten bij Kaufland rinderroulladen mee, de echte Duitse versie dus. Grote lappen vlees, die ik ook op de klassieke manier wou bereiden, maar zonder zelf al te veel aandacht te moeten besteden aan het gerecht. Dat werd een bereiding in de slowcooker! Je legt de rundslapjes op een plank en klopt ze wat plat. Bestrijk ze met mosterd, beleg met een plakje ontbijtspek, een kleine augurk (ik koos voor stukjes omdat mijn augurken wat dik waren) en een partje ui. Kruid met peper en zout en rol het vlees op. Schroei het vlees dicht in wat hete boter. Vervolgens nam ik de crockpot slowcooker en deed daarin gesnipperde ui, selder en paprika. ...

Nieuwste blogposts

Suikervrije mangomousse zonder koemelk of ei.

Slowcooker stoofpotje

Pasteitjes met kruidige curry van pompoen

It's apero o'clock! Krokante parmahamcupjes

Tomaten inmaken: Passata - Pizzasaus - Pastasaus

Rabarber matcha sorbet

Platbrood met pesto en prosciutto di Parma

Bloemkool pizzaiola

Crèmebrioches

V Modern Italian