tag:blogger.com,1999:blog-8172953106742966169.post7365214222700124121..comments2023-11-18T16:12:19.590+01:00Comments on Tineke's Cucina: Chocolate chip cookiesTineke Vanhovehttp://www.blogger.com/profile/05838360267260870147noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8172953106742966169.post-21322296861251898042011-12-08T16:54:53.744+01:002011-12-08T16:54:53.744+01:000,5 gram stevia komt ongeveer overeen met een dik ...0,5 gram stevia komt ongeveer overeen met een dik mespuntTineke's Cucinahttp://www.tinekescucina.benoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8172953106742966169.post-69181865153771510162011-11-30T16:12:52.723+01:002011-11-30T16:12:52.723+01:00Hai,
hoe meet ik 0,5 gram stevia af? Ik heb een me...Hai,<br />hoe meet ik 0,5 gram stevia af? Ik heb een meegeleverd lepeltje, hoeveel daarvan moet ik hebben? Ik denk dat ik een speciaal hulpmiddel moet gaan kopen (heel fijne brievenweger ofzo) om te kunnen koken met Stevia....mizzleohttps://www.blogger.com/profile/06437877683320329121noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8172953106742966169.post-16725178447227088302011-10-30T11:11:30.636+01:002011-10-30T11:11:30.636+01:00Hallo Eline,
Ik gebruik chocolade met 70% cacao o...Hallo Eline,<br /><br />Ik gebruik chocolade met 70% cacao omdat daar wel suiker in zit, maar zo weinig dat het weinig of geen invloed heeft op de bloedglucosespiegel. Indien je met een suikerallergie zit, kan je best fondant suikervrij chocolade nemen. Let er wel op dat je een degelijke kwaliteit neemt. De ervaring leert me dat de suikervrije chocolades van 'witte producten' vaak nogal korrelig worden als je ze smelt en dan zijn ze uiteraard moeilijk te verwerken.<br /><br />Groetjes,<br />TinekeTineke's Cucinahttp://www.tinekescucina.benoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8172953106742966169.post-18647499793823869872011-10-12T13:27:00.934+02:002011-10-12T13:27:00.934+02:00Hallo Tineke,
Dit klinkt als een heerlijk recept...Hallo Tineke, <br /><br />Dit klinkt als een heerlijk recept. Maar zit er in chocola met min 70% cacao ook geen suiker? Of was die toevoeging voor mensen die wel suiker mogen? Ik mag namelijk zelf ook geen suiker vanwege een allergie en ben nog in de ontdekkingsfase van hoe ik alles kan vervangen en waar ik alles suikervrij moet halen etc. <br /><br />Groetjes ElineElinehttps://www.blogger.com/profile/03168275176618854299noreply@blogger.com