Topadresje in Knokke: Bali Beach

Toen we enkele weken geleden op pad waren in Antwerpen voor de Press Days, kreeg de wederhelft een berichtje van Valerie Thys dat we zeker eens moesten langsgaan bij Walkie Talkie om daar kennis te maken met de Bali Beach Frops, een zomers fruitijsje. Je kon eerder al lezen dat ik hierover zeer enthousiast was.


Valerie en haar man Dirk openden in Knokke de vrolijke shop Bali Beach en de ijsjes worden in deze concept store verkocht. Na de eerste kennismaking met de frops wilde ik hier toch wat meer over weten, dus trokken we tijdens onze korte vakantie aan de kust ook naar Knokke. En ik moet zeggen: een aanrader!


Het idee voor de shop en frops groeide tijdens een reis naar Bali. Na een lange periode van enerzijds recepten testen en anderzijds verbouwen van de winkel en het naar hier halen van een container koopwaar, kon op 1 april de shop geopend worden.

Wat kan je er vinden? Allerlei leuke cadeau's over en rond Bali. Zo verkopen ze prachtige kimono's, de tegenwoordig enorm populaire zeemeerminstaarten (ja echt... kinderen zijn er blijkbaar dol op, vraag maar aan mijn dochter), toffe ananas- of watermeloen-sweaters, enz.



Ik ging meteen overstag en kocht deze prachtige stranddoek/picknick-deken. Zo zomers, mooi en zacht!


Intussen werd ook de webshop geopend en kan je vanuit je luie zetel een deel van de producten zien/kopen.

En uiteraard: de frops!


De frops zijn gluten- en lactosevrije fruitijsjes met 30% fruit in. Geen standaardvruchten, maar leuke combinaties zoals ananas-kokos of appel-gember.
Er is geen suiker aan toegevoegd, wel zijn ze gezoet met appelzoet. Dit heeft nog een vrij hoge glycemische index (vergelijkbaar met fructose), maar is al stukken gezonder (en lekkerder) dan suikerbommetjes!

Praktisch
Leopoldlaan 132
Knokke
www.balibeach.be

Reacties