maandag 6 oktober 2014

Casarecce met oesterzwammen

Vorige week werd er World Veggie Day gevierd. Hoewel we niet zo heel erg vegetarisch ingesteld zijn, deden ook wij hieraan mee.

Zoals beloofd, hierbij ook het recept bij de foto.


Een snelle pasta, met oesterzwammen en prei, helemaal in het teken van de herfst.

Ingrediƫnten voor 2 personen

  • 1 preiwit, fijngesnipperd
  • Een bakje oesterzwammen
  • 1 takje verse tijm
  • Een scheutje rijstazijn
  • 1 brikje room
  • 200 gram casarecce pasta

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar volgens de verpakking.

Fruit intussen het preiwit in wat olijfolie tot het zacht is. Voeg de oesterzwammen toe en bak even verder.

Blus met de rijstazijn, kruid met peper, zout en tijm.

Overgiet met de room en laat inkoken.

Serveer de pasta met de saus en parmezaanse kaas (of een vegetarisch alternatief).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten