zaterdag 18 augustus 2012

Zomerse drankjes

Ook Tineke's Cucina komt stilaan weer op gang na de jaarlijkse zomerpauze. Dat de zomer er nog niet op zit, is duidelijk te merken aan de +30 temperaturen van dit weekend.

Bij zo'n weer is voldoende drinken absoluut noodzakelijk. Alcohol en koffie zijn te mijden, maar je zou toch zo'n liter water, vruchtendrank of kruidenthee moeten drinken per 22 kg lichaamsgewicht.


Wij kozen vandaag voor een appel-kerssap zonder toegevoegde suikers, dat we zelf afwerkten met kleingesneden stukjes nectarine, appel en druif. Heerlijk fris, gezond en een leuk alternatief voor water bij deze tropische temperaturen.


1 opmerking:


 1. Goedendag

  Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

  We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

  Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

  Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

  Met vriendelijke groeten

  Vincent

  http://nl.petitchef.com

  BeantwoordenVerwijderen