maandag 14 mei 2012

Aardappelsalade

Nu het eindelijk mooi weer is, wordt het ook tijd om de zomerse schotels in de keuken toe te laten. Een klassieker is dan uiteraard aardappelsalade.


De variant hieronder is gebaseerd op de Duitse aardappelsalade, is heel eenvoudig en met zeer veel te combineren.

Smakelijk!

Ingrediƫnten

- 1/2 kg gekookte aardappelen
- 1 ei
- 6 kleine, fijne augurkjes
- 1 el zure uitjes
- Flink wat verse bieslook
- Peper en zout
- Mayonnaise

Bereidingswijze

Schil de gekookte aardappelen en snij ze in blokjes.

Kook het ei, laat afkoelen en plet. Snij de augurkjes fijn (halveer eventueel de uitjes) en snipper de bieslook fijn.

Meng de aardappelen met het ei, de augurkjes, uitjes en bieslook.

Kruid met flink wat peper en zout en meng met mayonnaise.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen