donderdag 11 november 2010

Bruscetta met champignons


Nog steeds volop herfst, dus nog steeds volop champignons te krijgen. Het probleem dat ik meestal heb, is dat die bakjes echt te groot zijn voor twee personen. Ik durf dus wel te stellen dat ik intussen inventief geworden ben in het verwerken van restjes champignons. Hieronder dan ook een hapje met champignons en graanmosterd.

Ingredi├źnten

- Een handvol champignons
- 1 sjalotje
- 1 looktentje
- 1 lepel graanmosterd
- 1 klein lepeltje room
- Verse kruiden (bv. dragon)

Bereidingswijze

Snipper de champignons fijn.

Fruit een sjalotje en een lookteentje in wat boter. Voeg de champignons toe, bak gaar. Doe er wat graanmosterd en een lepeltje room bij (mag geen saus worden!). Kruid met peper en zout en eventueel wat verse kruiden.

Toast wat stokbrood en beleg met de warme champignonmengeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen